Systeem wanden verwijderen

Systeem Wanden verwijderen bij een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand, dan kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. U kunt zich richten op uw nieuwe arbeidsplaats, en wij werken de oude locatie af zodat deze weer snel verhuur klaar opgeleverd kan worden.

Bij herinrichting van  bedrijf of kantoorpand maken  project ontwikkelaars en stoffeerders al enige jaren gebruik van onze dienst, systeem wanden verwijderen is niet voor iedereen weggelegd. Naast het feit dat het veel arbeid is, zijn systeem wanden veelal zwaar. Daarnaast is het ook van belang dat deze op de juiste wijze verwijderd worden. Het komt regelmatig voor dat er stopcontacten en andere stroom voorzieningen aangebracht zijn. U moet er toch niet aan denken om kortsluiting te veroorzaken. Demonteren, verwijderen en afvoeren hebben wij in eigen beheer.

Er zijn spijtig genoeg ook andere redenen mogelijk waarom u het kantoor of de winkel weer verhuur gereed moet opleveren, na een faillissement of bedrijf beëindiging.

Naast systeem wanden verwijderen hebben wij een breed scala van dienstverlening voor onze opdrachtgevers in huis.

  • Bedrijf ontruimen
  • Systeem plafond verwijderen
  • Vloerverwijdering
  • Vloeren schuren
  • Herstel werkzaamheden
  • Milieu vriendelijke afvoer

Wij weten als geen ander dat niet alleen onze deskundige en efficiënte werkwijze voor u van belang zijn, om te kiezen voor onze dienstverlening kunnen wij u ook een scherp tarief bieden.

Professionele dienstverlening – Scherp tarief – Deskundig personeel -Efficiënte en kosten besparende werkwijze – Afvoer rest afval in eigen beheer -Één aanspreekpunt.

Als u zich in het bovenstaande kunt vinden, Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

systeem wanden verwijderen